Constructeurs

Kwaliteit leveren

Door de groeiende Nederlandse economie word er de laatste jaren steeds meer gebouwd. Om aan deze toenemende vraag naar nieuwbouw te voldoen, zijn er veel extra medewerkers nodig. Wij hechten veel belang aan kwalitatief goede bouwprojecten en willen daar graag onze bijdrage aan leveren. Dit doen wij door bemiddeling in kwalitatief hoogwaardige constructeurs.

De constructeur is de schakel tussen de ontwerper en de bouwer van een constructie. Een constructie is een verbinding tussen twee of meer aan elkaar gekoppelde onderdelen. Denk hierbij aan constructies voor huizen, gebouwen, parkeergarages, hallen en bruggen. De constructeur vertaalt het ontwerp naar een concrete draagconstructie. Daarnaast ontwerpt, berekent en toetst de constructeur de constructie op constructieve veiligheid volgens de geldende eisen en codes.  Wij hechten veel belang aan het creëren van deze verbinding en het leveren van de juiste kwaliteit. 

Onze constructeurs hebben gedegen kennis van constructies, maar ook van eurocodes en het bouwbesluit.  We investeren graag in onze constructeurs om te zorgen dat ze over de actuele kennis  blijven beschikken. Daarnaast stimuleren wij flexibiliteit en aanpassingsvermogen zodat onze constructeurs snel kunnen schakelen binnen opdrachten in hun vakgebied. 

Ben jij op zoek naar werk als constructeur?

Wij zijn altijd op zoek naar kwalitatief hoogwaardige constructeurs die verbinding creëren en kwaliteit leveren. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, schrijf je bij ons in! Dan kunnen wij je bemiddelen naar een leuk project. Daarnaast investeren wij in opleiding en coaching en helpen wij jou graag vooruit in jouw ontwikkeling. 

Zoekt u een kwalitatief hoogwaardige constructeur?

Bent u tijdelijk of voor de lange termijn op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige constructeur? Wij ontzorgen u graag in bemiddeling van de juiste constructeur. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.