'Droge voeten in Dordrecht'

Dewitec heeft zijn GIS-expertise ingezet om voor de gemeente Dordrecht interactieve hoogwaterkaarten te maken.  

Voor de meeste Dordtenaren zijn ondergelopen straten en kades in het stormseizoen namelijk een bekend fenomeen. Omdat een deel van het centrum in buitendijks gebied ligt, kan voornamelijk in het najaar de waterstand zo hoog worden dat een deel van de kades en straten overstromen. Voor nieuwe inwoners kan deze overstroming nog steeds als een verrassing komen. De gemeente Dordrecht wil deze groep bewoners graag actiever voorlichting geven door indicaties te geven van de mogelijke waterstanden. Om dit mogelijk te maken heeft de gemeente Dordrecht indicatieve hoogwaterkaarten laten opstellen door één van onze GIS-specialisten. 

Deze interactieve kaarten zijn gebaseerd op de data uit het AHN3. De kaarten zijn alleen voor het bewoonde gedeelte van het buitendijks gebied opgesteld. Ze zijn eenvoudig in te zien en interactief te visualiseren via ArcGIS Online. Hierin is het mogelijk om in stappen van 20 cm de waterstand op de rivier te selecteren en de bijbehorende waterhoogte in de wijk weer te geven. Deze kaart wordt tijdens het stormseizoen gebruikt als communicatiemiddel door de gemeente Dordrecht naar de burgers en haar eigen ambtenaren. Dit alles om droge voeten voor de bewoners van Dordrecht te blijven bevorderen.   

De interactieve kaart is te vinden op: https://arcg.is/1T8jra  

Dewitec is altijd op zoek naar goede GIS-specialisten die hun GIS-expertise graag inzetten voor een tijdelijk project ter verbetering van de informatievoorziening.  

Daarnaast zitten wij graag met u om tafel om door te spreken hoe wij jullie organisatie kunnen helpen bij tijdelijke ondersteuning van een project. 

Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Email: info@dewitec.nl 
Telefoon: +31(0)78-6775542 
Website:www.dewitec.nl 

Professionals
Professionals

Wij zijn expert in het bemiddelen van technische professionals. Dit doen we al jaren en daarom profiteren wij van veel ervaring en een groot netwerk. Bij ons staat de professional centraal. Wij zijn benieuwd wat hem of haar drijft. Wat zijn of haar wensen en ambities zijn. Vanuit deze gedachte gaan we op zoek naar een passende opdracht. Daarnaast hebben wij opleiding en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Iedere professional die bij ons aan de slag gaat bieden we daarom graag opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Dit alles om vooruitgang te garanderen!

Wij bemiddelen enerzijds startende professionals, maar technische professionals met jaren werkervaring zijn bij ons ook aan het juiste adres. Van een startende GIS-medewerker tot een zeer ervaren constructeur. Wij denken graag met je mee. Wij willen graag een brug zijn voor jouw persoonlijke vooruitgang!

Onze professionals zijn voornamelijk werkzaam bij overheden (ministeries, provincies en gemeenten), Rijkswaterstaat, Waterschappen, Havenbedrijven en Defensie.

Ben jij een starter?

Via ons Young Professional Programma kun je binnen uitdagende projecten een ‘kijkje in de keuken’ krijgen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast investeren wij in dit programma in opleiding en coaching en helpen wij jou vooruit binnen jouw ontwikkeling. Download hier de folder van ons Young Professional Programma.

HEB JE AL JARENLANG ERVARING BINNEN HET VAKGEBIED?

Detachering via Dewitec is een mooie manier om al je kennis en ervaring toe te passen binnen projectmatige opdrachten. Wij blijven kijken waar je behoeftes liggen op het gebied van ontwikkeling en investeren daarin.

HOE DETACHEREN WIJ?

Wij detacheren onze professionals op projectbasis aan onze opdrachtgevers. Daarnaast detacheren we onze professionals ook voor tijdelijke ondersteuning bij onze opdrachtgevers. Je bent dan gewoon in dienst bij ons en wij investeren in je door middel van opleiding en coaching.

Alle vacatures

Opdrachtgevers
De veranderende arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is en blijft onderhevig aan verandering. De dynamiek en flexibiliteit tussen werkgevers en werknemers neemt daarom toe. Veel bedrijven kiezen, naast een vaste kern medewerkers, voor een flexibele schil aan personeel. Zo kunnen organisaties specifieke kennis aantrekken en tijdelijke pieken of uitval opvangen. Op dit gebied willen wij u als opdrachtgever graag ontzorgen. Wij bemiddelen daarom in talentvolle professionals.

ZOEKT U EEN TALENTVOLLE PROFESSIONAL?

Dit is wat wij doen. Wij detacheren technische professionals op het gebied van Geo-informatie (GIS) en constructeurs. Heeft u bijvoorbeeld een starter nodig? Of juist een specialist met jarenlange ervaring? Wij kijken samen met u naar uw wensen en verbinden de juiste professional aan uw organisatie. De professional is bij ons in dienst, maar werkt voor u.

Hoe kunnen wij u ontzorgen?

Wij kunnen u ontzorgen voor een korte periode om bijvoorbeeld tijdelijke pieken in het werk op te vangen. Ook bemiddelen wij onze professionals voor een specifiek project. Maar detachering voor meerdere maanden of zelfs jaren is bij ons ook mogelijk. Van tevoren maken we een afspraak na hoeveel gewerkte uren u de professional bij goed functioneren kunt overnemen. De professional kan ook binnen ons doorstromen naar een volgend project.

Wij ontzorgen u als opdrachtgever graag met onze Professional Services. Onze Professional Services bestaan uit diverse hands-on ondersteuning die onze (Young) Professionals u kunnen bieden. Download hier de folder waarin de Professional Services van Dewitec staan omschreven. Een voorbeeld van een project wat uitgevoerd is door medewerkers van Dewitec is het project 'de berm komt tot bloei' bij de Provincie Zuid-Holland.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Contact
Burgemeester de Raadtsingel 65 3311 JG Dordrecht
Social media
Twitter
Facebook
Google+
Linkedin
Contactformulier
Contactgegevens

Postadres:
Postbus 560
3300 AN Dordrecht

Bezoekadres:
Burgemeester de Raadtsingel 65
3311 JG Dordrecht

Tel:
078 677 55 42