'De berm komt tot bloei'

Dewitec werkt mee aan het project ‘de berm komt tot bloei’. Dit project wordt uitgevoerd door een team BGT'ers bij de Provincie Zuid-Holland. Het project is erop gericht om voor iedere provinciale weg in de provincie het maaiplan aan te passen zodat de berm op een meer ecologische manier beheerd kan worden. Met dit ecologisch bermbeleid wil de Provincie een goed leefgebied creëren voor wilde planten en daarmee indirect ook voor de insecten.

Juist deze insecten hebben dit goede leefgebied hard nodig. Door uitbreiding van stedelijke gebieden en bewerking van gronden is er namelijk sprake van sterke bedreiging van deze insecten. Ze sterven uit of verdwijnen. Om ons land aantrekkelijk te houden voor deze insecten is een goed leefgebied met veel wilde planten noodzakelijk. Door aanpassing van het maaiplan wil de Provincie het leefgebied met wilde planten vergroten. Deze aanpassing bestaat bijvoorbeeld uit het minder (of slechts een gedeelte) maaien van de bermen. Ook het opnieuw inzaaien van de berm behoort tot dit nieuwe maaiplan.

Het beheer van de bermen vind plaats in het programma Obsurv. Hierin word weergegeven hoe vaak en op welke plaatsen een berm gemaaid moet worden. Ook het moment van maaien en de methode die gebruikt mag worden word in Obsurv weergegeven. De medewerkers van Dewitec zorgen er in hun werkzaamheden voor dat de berm opgeknipt word in verschillende gedeeltes. Door het opsplitsen van deze vlakken in DGdialog dragen zij bij aan het praktisch toepassen van dit nieuwe maaiplan in Obsurv. Vervolgens weten de medewerkers van de buitendienst die daadwerkelijk de bermen maaien exact welk gedeelte van de berm op welk moment gemaaid moet worden en welke methode ze moeten toepassen.

Op deze manier draagt Dewitec zijn steentje bij voor het behoud van de insecten in de Provincie. En dit is juist de reden waarom Dewitec graag meer BGT-medewerkers toevoegt aan dit projectteam. Door meer BGT-medewerkers op deze opdracht toe te voegen kan er nog meer progressie gemaakt worden voor het creëren van een ecologisch bermbeleid in de Provincie Zuid-Holland.

Zin om als BGT-medewerker ook een steentje bij te dragen aan dit project?

Solliciteer dan nu! Of neem vrijblijvend contact met ons op!
Email: info@dewitec.nl
Telefoon: +31(0)78-6775542
Website: www.dewitec.nl

Professionals
Professionals

Wij zijn expert in het bemiddelen van technische professionals. Dit doen we al jaren en daarom profiteren wij van veel ervaring en een groot netwerk. Bij ons staat de professional centraal. Wij zijn benieuwd wat hem of haar drijft. Wat zijn of haar wensen en ambities zijn. Vanuit deze gedachte gaan we op zoek naar een passende opdracht. Daarnaast hebben wij opleiding en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Iedere professional die bij ons aan de slag gaat bieden we daarom graag opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Dit alles om vooruitgang te garanderen!

Wij bemiddelen enerzijds startende professionals, maar technische professionals met jaren werkervaring zijn bij ons ook aan het juiste adres. Van een startende GIS-medewerker tot een zeer ervaren constructeur. Wij denken graag met je mee. Wij willen graag een brug zijn voor jouw persoonlijke vooruitgang!

Onze professionals zijn voornamelijk werkzaam bij overheden (ministeries, provincies en gemeenten), Rijkswaterstaat, Waterschappen, Havenbedrijven en Defensie.

Ben jij een starter?

Via ons Young Professional Programma kun je binnen uitdagende projecten een ‘kijkje in de keuken’ krijgen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast investeren wij in dit programma in opleiding en coaching en helpen wij jou vooruit binnen jouw ontwikkeling. Download hier de folder van ons Young Professional Programma.

HEB JE AL JARENLANG ERVARING BINNEN HET VAKGEBIED?

Detachering via Dewitec is een mooie manier om al je kennis en ervaring toe te passen binnen projectmatige opdrachten. Wij blijven kijken waar je behoeftes liggen op het gebied van ontwikkeling en investeren daarin.

HOE DETACHEREN WIJ?

Wij detacheren onze professionals op projectbasis aan onze opdrachtgevers. Daarnaast detacheren we onze professionals ook voor tijdelijke ondersteuning bij onze opdrachtgevers. Je bent dan gewoon in dienst bij ons en wij investeren in je door middel van opleiding en coaching.

Alle vacatures

Opdrachtgevers
De veranderende arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is en blijft onderhevig aan verandering. De dynamiek en flexibiliteit tussen werkgevers en werknemers neemt daarom toe. Veel bedrijven kiezen, naast een vaste kern medewerkers, voor een flexibele schil aan personeel. Zo kunnen organisaties specifieke kennis aantrekken en tijdelijke pieken of uitval opvangen. Op dit gebied willen wij u als opdrachtgever graag ontzorgen. Wij bemiddelen daarom in talentvolle professionals.

ZOEKT U EEN TALENTVOLLE PROFESSIONAL?

Dit is wat wij doen. Wij detacheren technische professionals op het gebied van Geo-informatie (GIS) en constructeurs. Heeft u bijvoorbeeld een starter nodig? Of juist een specialist met jarenlange ervaring? Wij kijken samen met u naar uw wensen en verbinden de juiste professional aan uw organisatie. De professional is bij ons in dienst, maar werkt voor u.

Hoe kunnen wij u ontzorgen?

Wij kunnen u ontzorgen voor een korte periode om bijvoorbeeld tijdelijke pieken in het werk op te vangen. Ook bemiddelen wij onze professionals voor een specifiek project. Maar detachering voor meerdere maanden of zelfs jaren is bij ons ook mogelijk. Van tevoren maken we een afspraak na hoeveel gewerkte uren u de professional bij goed functioneren kunt overnemen. De professional kan ook binnen ons doorstromen naar een volgend project.

Wij ontzorgen u als opdrachtgever graag met onze Professional Services. Onze Professional Services bestaan uit diverse hands-on ondersteuning die onze (Young) Professionals u kunnen bieden. Download hier de folder waarin de Professional Services van Dewitec staan omschreven. Een voorbeeld van een project wat uitgevoerd is door medewerkers van Dewitec is het project 'de berm komt tot bloei' bij de Provincie Zuid-Holland.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Contact
Burgemeester de Raadtsingel 65 3311 JG Dordrecht
Social media
Twitter
Facebook
Google+
Linkedin
Contactformulier
Contactgegevens

Postadres:
Postbus 560
3300 AN Dordrecht

Bezoekadres:
Burgemeester de Raadtsingel 65
3311 JG Dordrecht

Tel:
078 677 55 42