Geo-informatie

Vooruitgang stimuleren

Door de toename van de techniek word het gebruik van geo-informatie steeds belangrijker. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie betrouwbaar is en steeds verbeterd word.

GIS is het informatiesysteem waar alle geo-informatie kan worden bekeken, opgeslagen en beheerd. Ingewikkelde vragen en complexe verbanden kunnen makkelijk in kaart worden gebracht met GIS. Betrouwbare data is de basis van het GIS-systeem. En dat is waar wij aan bij willen dragen.

Wij bemiddelen daarom in talentvolle GIS-professionals. Professionals die deskundig zijn en die zich flexibel op kunnen stellen in een veranderende omgeving. Aanpassingsvermogen vinden we daarom erg belangrijk. Want juist deze professionals kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan uw organisatie. Dit doen we door te blijven investeren in onze professionals. Onze professionals beheersen de belangrijke tools die nodig zijn voor het werken met GIS (bijvoorbeeld: ArcGis, ESRI, Geoweb etc.)

Bekijk onze blogs

Ben jij een talentvolle GIS-professional?

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle GIS-professionals. Ben je op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging, schrijf je bij ons in! Dan kunnen wij je bemiddelen naar een leuke opdracht. Daarnaast kunnen we jou een interessant Young Professional Programma bieden. Wij investeren in opleiding en coaching en zorgen voor een passende, uitdagende opdracht. Via dit programma helpen wij jou razendsnel vooruit in jouw ontwikkeling! Download hier de folder van ons Young Professional Programma.

Zoekt u een GIS-professional?

Bent u tijdelijk of voor de lange termijn op zoek naar een talentvolle GIS-professional? Wij ontzorgen u graag in bemiddeling van de juiste professional op de juiste plek. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Bekijk de vacatures