Opdrachtgevers

De veranderende arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is en blijft onderhevig aan verandering. De dynamiek en flexibiliteit tussen werkgevers en werknemers neemt daarom toe. Veel bedrijven kiezen, naast een vaste kern medewerkers, voor een flexibele schil aan personeel. Zo kunnen organisaties specifieke kennis aantrekken en tijdelijke pieken of uitval opvangen. Op dit gebied willen wij u als opdrachtgever graag ontzorgen. Wij bemiddelen daarom in talentvolle professionals

Zoekt u een talentvolle professional?

Dit is wat wij doen. Wij detacheren technische professionals op het gebied van Geo-informatie (GIS) en constructeurs. Heeft u bijvoorbeeld een starter nodig? Of juist een specialist met jarenlange ervaring? Wij kijken samen met u naar uw wensen en verbinden de juiste professional aan uw organisatie. De professional is bij ons in dienst, maar werkt voor u.

Hoe kunnen wij u ontzorgen?

Wij kunnen u ontzorgen voor een korte periode om bijvoorbeeld tijdelijke pieken in het werk op te vangen. Ook bemiddelen wij onze professionals voor een specifiek project. Maar detachering voor meerdere maanden of zelfs jaren is bij ons ook mogelijk. Van tevoren maken we een afspraak na hoeveel gewerkte uren u de professional bij goed functioneren kunt overnemen. De professional kan ook binnen ons doorstromen naar een volgend project.

Wij ontzorgen u als opdrachtgever graag met onze Professional Services. Onze Professional Services bestaan uit diverse hands-on ondersteuning die onze (Young) Professionals u kunnen bieden. Download hier de folder waarin de Professional Services van Dewitec staan omschreven. Een voorbeeld van een project wat uitgevoerd is door medewerkers van Dewitec is het project 'de berm komt tot bloei' bij de Provincie Zuid-Holland.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact