Professionals

Professionals

Wij zijn expert in het bemiddelen van technische professionals. Dit doen we al jaren en daarom profiteren wij van veel ervaring en een groot netwerk. Bij ons staat de professional centraal. Wij zijn benieuwd wat hem of haar drijft. Wat zijn of haar wensen en ambities zijn. Vanuit deze gedachte gaan we op zoek naar een passende opdracht. Daarnaast hebben wij opleiding en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Iedere professional die bij ons aan de slag gaat bieden we daarom graag opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Dit alles om vooruitgang te garanderen!

Wij bemiddelen enerzijds startende professionals, maar technische professionals met jaren werkervaring zijn bij ons ook aan het juiste adres. Van een startende GIS-medewerker tot een zeer ervaren constructeur. Wij denken graag met je mee. Wij willen graag een brug zijn voor jouw persoonlijke vooruitgang!

Onze professionals zijn voornamelijk werkzaam bij overheden (ministeries, provincies en gemeenten), Rijkswaterstaat, Waterschappen, Havenbedrijven en Defensie.

Ben jij een starter?

Via ons Young Professional Programma kun je binnen uitdagende projecten een ‘kijkje in de keuken’ krijgen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast investeren wij in dit programma in opleiding en coaching en helpen wij jou vooruit binnen jouw ontwikkeling. Download hier de folder van ons Young Professional Programma.

Heb je al jarenlang ervaring binnen het vakgebied?

Detachering via Dewitec is een mooie manier om al je kennis en ervaring toe te passen binnen projectmatige opdrachten. Wij blijven kijken waar je behoeftes liggen op het gebied van ontwikkeling en investeren daarin.

Hoe detacheren wij?

Wij detacheren onze professionals op projectbasis aan onze opdrachtgevers. Daarnaast detacheren we onze professionals ook voor tijdelijke ondersteuning bij onze opdrachtgevers. Je bent dan gewoon in dienst bij ons en wij investeren in je door middel van opleiding en coaching.

Alle vacatures