'Een super mooie kans op vooruitgang'

Ongeveer twee jaar geleden kwam Janine op het idee om het Young Professional Programma op te zetten. Het Young Professional Programma helpt starters in de GIS-wereld zich razendsnel te ontwikkelen tot echte GIS-professionals. Dit gebeurt door middel van een studiebudget en persoonlijke coaching.  Met Janine haar functie als coach, hoopt zij de Young Professionals te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.
 

Hoe kwam je op het idee om het Young Professional Programma op te zetten?

“Goede vraag. Dit is al even geleden. Ongeveer twee jaar geleden zag ik dat veel starters die solliciteerden voor een GIS-functie, hele verschillende studieachtergronden hebben. Ze hebben ergens in hun opleiding een vak als ArcGIS gehad en vonden dit erg leuk. Hier wilden ze wel in verder, maar vaak hebben ze niet een specifieke GIS-opleiding gevolgd.
 
Iedereen solliciteert vanuit verschillende disciplines voor een GIS-functie. Dus dat vroeg om begeleiding. Als je starters, die net van hun studie komen in wilt zetten, dan moet je ze eigenlijk wat extra’s bieden. Bijvoorbeeld de coach gesprekken en het studiebudget waarmee ze cursussen en trainingen kunnen volgen, maar daarnaast ook een stukje persoonlijke ontwikkeling.
 
Mensen komen van hun studie en gaan werken. Waar loop je wel niet allemaal tegenaan? Je moet gaan werken in een team, hoe werkt dat? Communicatieproblemen etc. Het Young Professional Programma biedt hier ondersteuning in het eerst jaar van het werkzame leven.”
 

Hoe is het om coach te zijn van de Young Professionals?

“Ja super leuk. Ik vind het echt leuk om de Young Professionals te zien groeien, om met elkaar te bespreken waar ze tegenaan lopen en om samen tot een oplossing te komen. Vervolgens vind ik het ook leuk om te zien dat iemand iets oppakt, ermee aan de slag gaat en verder komt.”
 

Waar ondersteun jij de Young Professionals in?

“Ik kijk waar de behoefte ligt qua coaching. Samen gaan we aan de slag om deze behoefte te vervullen. Hier gebruik ik allerlei coaching tools voor. Uiteindelijk geef ik de Young Professional handvatten mee waar hij/zij de komende periode mee gaat oefenen. Tijdens een volgend gesprek komen we hier weer op terug.”
 

Waarom is het Young Professionals Programma zo belangrijk?

“Met het Young Professional Programma hoop ik de Young Professionals vooruitgang te bieden in hun ontwikkeling, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Ze hebben een soort back-up door mijn begeleiding en ondersteuning. Ik hoop dat ik vertrouwd ben voor de ander, waardoor ze bij mij kwijt kunnen waar ze tegenaan lopen. Dan kunnen we samen kijken hoe de Young Professional hiermee om kan gaan zodat hij/zij groeit."
 

Waarvoor kunnen de Young Professionals bij jou terecht?

“Eigenlijk voor alles. Als ze op persoonlijk vlak ergens tegenaan lopen, maar ook vakinhoudelijk.”
 

Welk aandeel hoop jij te hebben in de ontwikkeling van de Young Professionals?

“Poeh, goede vraag. Dat vind ik moeilijk om te zeggen, want ik hoop natuurlijk vooral dat ik een aandeel heb. Iedereen heeft een ander thema waar hij of zij mee bezig is, maar ik hoop gewoon door middel van de coaching tools en de opdrachten die ik ze aanreik, dat ze zichzelf beter leren kennen. Ik geef ze vaak huiswerk mee voor de volgende keer of een opdracht dat ze dingen voor zichzelf uit moeten zoeken. Hierdoor leren ze zichzelf beter kennen en vanuit daar ontstaat persoonlijke groei.”
 

Waarom zou jij het Young Professional Programma aanraden?

“Omdat het echt een hele leuke manier is om je snel te ontwikkelen van starter naar professional. Dat je niet alleen gaat werken, maar dat je daarnaast ook een stuk begeleiding in je werk krijgt, waardoor je sneller groeit. Persoonlijk, maar ook vakinhoudelijk door de trainingen die we aanbieden. Het Young Professional Programma biedt hierdoor een super mooie kans op vooruitgang. Je gaat echt even flink met jezelf aan de slag.”
 

Meer weten?

Wil jij meer weten over het Young Professional programma? Klik dan hier: Young Professional Programma
 

Wil jij aan de slag als Young Professional?

Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Email: info@dewitec.nl 
Telefoon: +31(0)78-6775542 
Website: www.dewitec.nl 

 
Dewitec, jouw brug naar vooruitgang!
Professionals
Professionals

Wij zijn expert in het bemiddelen van technische professionals. Dit doen we al jaren en daarom profiteren wij van veel ervaring en een groot netwerk. Bij ons staat de professional centraal. Wij zijn benieuwd wat hem of haar drijft. Wat zijn of haar wensen en ambities zijn. Vanuit deze gedachte gaan we op zoek naar een passende opdracht. Daarnaast hebben wij opleiding en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Iedere professional die bij ons aan de slag gaat bieden we daarom graag opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Dit alles om vooruitgang te garanderen!

Wij bemiddelen enerzijds startende professionals, maar technische professionals met jaren werkervaring zijn bij ons ook aan het juiste adres. Van een startende GIS-medewerker tot een zeer ervaren constructeur. Wij denken graag met je mee. Wij willen graag een brug zijn voor jouw persoonlijke vooruitgang!

Onze professionals zijn voornamelijk werkzaam bij overheden (ministeries, provincies en gemeenten), Rijkswaterstaat, Waterschappen, Havenbedrijven en Defensie.

Ben jij een starter?

Via ons Young Professional Programma kun je binnen uitdagende projecten een ‘kijkje in de keuken’ krijgen bij verschillende opdrachtgevers.
Doormiddel van dit programma investeren we in je opleiding, bieden we coaching en helpen je zo vooruit binnen je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Download hier de folder van ons Young Professional programma

HEB JE AL JARENLANG ERVARING BINNEN HET VAKGEBIED?

Detachering via Dewitec is een mooie manier om al je kennis en ervaring toe te passen binnen projectmatige opdrachten.
Wij blijven kijken waar je behoeftes liggen op het gebied van ontwikkeling en investeren daarin.

HOE DETACHEREN WIJ?

Wij detacheren jou als professional op projectbasis aan onze opdrachtgevers.
Daarnaast detacheren we onze professionals ook voor tijdelijke ondersteuning bij onze opdrachtgevers.
Je bent in dienst bij ons en wij investeren in je door middel van opleiding en coaching wanneerje dit wenst.

Alle vacatures

Opdrachtgevers
De veranderende arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is en blijft onderhevig aan verandering. De dynamiek en nodige flexibiliteit tussen werkgevers en werknemers neemt daardoor toe.
Veel bedrijven kiezen, naast een vaste kern medewerkers, voor een flexibele schil aan personeel.
Zo kunnen organisaties specifieke kennis aantrekken en tijdelijke pieken of uitval opvangen.
Op dit gebied kunnen wij u als opdrachtgever ontzorgen en bemiddelen daarom tussen u en talentvolle professionals.

ZOEKT U EEN TALENTVOLLE PROFESSIONAL?

Dit is wat wij doen. Wij detacheren technische professionals op het gebied van Geo-informatie (GIS) en constructeurs. Heeft u bijvoorbeeld een starter nodig? Of juist een specialist met jarenlange ervaring? Wij kijken samen met u naar uw wensen en verbinden de juiste professional aan uw organisatie. De professional is bij ons in dienst, maar werkt voor u.

 

Hoe kunnen wij u ontzorgen?

Wij kunnen u ontzorgen voor een korte periode om bijvoorbeeld tijdelijke pieken in het werk op te vangen, maar ook bemiddelen wij onze professionals voor specifieke projecen.
Detachering voor meerdere maanden of zelfs jaren is bij ons ook mogelijk.
Van tevoren maken we een afspraak na hoeveel gewerkte uren u de professional bij goed functioneren kunt overnemen.
De professional kan ook binnen ons bedrijf doorstromen naar een volgend project bij een andere opdrachtgever.

Wij ontzorgen u als opdrachtgever graag met onze Professional Services.
Onze Professional Services bestaan uit diverse hands-on ondersteuningen die onze (Young) Professionals u kunnen bieden. 
Download hier de folder waarin de Professional Services van Dewitec staan omschreven. 
Een voorbeeld van een project wat uitgevoerd is door medewerkers van Dewitec is het project 'de berm komt tot bloei' bij de Provincie Zuid-Holland.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Contact
Wijnstraat 237 3311 BV Dordrecht
Social media
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
Contactformulier
Contactgegevens

Postadres:
Postbus 560
3300 AN Dordrecht

Bezoekadres:
Burgemeester de Raadtsingel 53
3311 JG Dordrecht

Tel:
078 677 55 42