Dewitec helpt Tom met volgende carrièrestap

Ik weet dat ik meer kan, maar het komt er in mijn huidige functie niet uit. Hoe kan ik dit aanpakken? Ik ben net afgestudeerd, welke baan past bij mij? Ik ben al een tijd op zoek naar een nieuwe baan, maar het lukt me niet om iets passends te vinden, hoe ga ik verder? Loopbaan coaching helpt je bij het vinden van antwoorden op deze vragen!

Tom heeft met GIS toegepast dataonderzoek uitgevoerd. Hij merkte dat hij zijn werkzaamheden kon verbeteren.

Dewitec verlootte een loopbaantraject op LinkedIn. Tom kon dit goed gebruiken. Janine, de loopbaancoach, en Tom zijn samengekomen tijdens vier sessies van anderhalf uur waarin zij doelen hebben opgesteld en daarnaartoe hebben gewerkt.

Dewitecs loopbaancoaching heeft een prachtig model met: Wat je wil, Wat je kan, Wat je bent en Wat je moet. Vanuit die dimensies bekeken kom je er op een heel analytische manier achter welke baan goed is voor jou. Tom heeft het heel positief ervaren. Het waardevolst voor hem was het idee dat er hoop is en dat er manieren zijn om te komen waar je wil zijn. Het is een programma dat professionals ontzettend helpt. Het begint met het idee dat je een baan moet vinden die aansluit bij alle talenten die je hebt. Eindelijk kon Tom dromen over wat er allemaal mogelijk is. Dat was enorm leerzaam. Je komt op een droomfunctie waar je op de lange termijn naartoe zal werken.

De loopbaancoach is goed in het inhoudelijk en diepgaand meedenken over wat er allemaal kan. Ze is heel behulpzaam en flexibel. Na zijn laatste functie dacht Tom: ‘Wat nu?’. Nu durft hij weer na te denken over de toekomst en heeft hij meer zelfvertrouwen en de verwachting dat het gaat lukken. Voor Young professionals is het belangrijk om te weten wie je bent, wat je drijfveren zijn en om doelen te zetten.

Loopbaan coaching is ook een onderdeel van het Young Professional Programma. Is Loopbaan coaching wat voor jou? 

Neem dan contact met ons op!

E-mail: info@dewitec.nl
Telefoon: +31 (0)78-6775542
Website: www.dewitec.nl

Dewitec, jouw brug naar vooruitgang!

Professionals
Professionals

Wij zijn expert in het bemiddelen van technische professionals. Dit doen we al jaren en daarom profiteren wij van veel ervaring en een groot netwerk. Bij ons staat de professional centraal. Wij zijn benieuwd wat hem of haar drijft. Wat zijn of haar wensen en ambities zijn. Vanuit deze gedachte gaan we op zoek naar een passende opdracht. Daarnaast hebben wij opleiding en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Iedere professional die bij ons aan de slag gaat bieden we daarom graag opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Dit alles om vooruitgang te garanderen!

Wij bemiddelen enerzijds startende professionals, maar technische professionals met jaren werkervaring zijn bij ons ook aan het juiste adres. Van een startende GIS-medewerker tot een zeer ervaren constructeur. Wij denken graag met je mee. Wij willen graag een brug zijn voor jouw persoonlijke vooruitgang!

Onze professionals zijn voornamelijk werkzaam bij overheden (ministeries, provincies en gemeenten), Rijkswaterstaat, Waterschappen, Havenbedrijven en Defensie.

Ben jij een starter?

Via ons Young Professional Programma kun je binnen uitdagende projecten een ‘kijkje in de keuken’ krijgen bij verschillende opdrachtgevers.
Doormiddel van dit programma investeren we in je opleiding, bieden we coaching en helpen je zo vooruit binnen je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Download hier de folder van ons Young Professional programma

HEB JE AL JARENLANG ERVARING BINNEN HET VAKGEBIED?

Detachering via Dewitec is een mooie manier om al je kennis en ervaring toe te passen binnen projectmatige opdrachten.
Wij blijven kijken waar je behoeftes liggen op het gebied van ontwikkeling en investeren daarin.

HOE DETACHEREN WIJ?

Wij detacheren jou als professional op projectbasis aan onze opdrachtgevers.
Daarnaast detacheren we onze professionals ook voor tijdelijke ondersteuning bij onze opdrachtgevers.
Je bent in dienst bij ons en wij investeren in je door middel van opleiding en coaching wanneerje dit wenst.

Alle vacatures

Opdrachtgevers
De veranderende arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is en blijft onderhevig aan verandering. De dynamiek en nodige flexibiliteit tussen werkgevers en werknemers neemt daardoor toe.
Veel bedrijven kiezen, naast een vaste kern medewerkers, voor een flexibele schil aan personeel.
Zo kunnen organisaties specifieke kennis aantrekken en tijdelijke pieken of uitval opvangen.
Op dit gebied kunnen wij u als opdrachtgever ontzorgen en bemiddelen daarom tussen u en talentvolle professionals.

ZOEKT U EEN TALENTVOLLE PROFESSIONAL?

Dit is wat wij doen. Wij detacheren technische professionals op het gebied van Geo-informatie (GIS) en constructeurs. Heeft u bijvoorbeeld een starter nodig? Of juist een specialist met jarenlange ervaring? Wij kijken samen met u naar uw wensen en verbinden de juiste professional aan uw organisatie. De professional is bij ons in dienst, maar werkt voor u.

 

Hoe kunnen wij u ontzorgen?

Wij kunnen u ontzorgen voor een korte periode om bijvoorbeeld tijdelijke pieken in het werk op te vangen, maar ook bemiddelen wij onze professionals voor specifieke projecen.
Detachering voor meerdere maanden of zelfs jaren is bij ons ook mogelijk.
Van tevoren maken we een afspraak na hoeveel gewerkte uren u de professional bij goed functioneren kunt overnemen.
De professional kan ook binnen ons bedrijf doorstromen naar een volgend project bij een andere opdrachtgever.

Wij ontzorgen u als opdrachtgever graag met onze Professional Services.
Onze Professional Services bestaan uit diverse hands-on ondersteuningen die onze (Young) Professionals u kunnen bieden. 
Download hier de folder waarin de Professional Services van Dewitec staan omschreven. 
Een voorbeeld van een project wat uitgevoerd is door medewerkers van Dewitec is het project 'de berm komt tot bloei' bij de Provincie Zuid-Holland.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Contact
Wijnstraat 237 3311 BV Dordrecht
Social media
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
Contactformulier
Contactgegevens

Postadres:
Postbus 560
3300 AN Dordrecht

Bezoekadres:
Burgemeester de Raadtsingel 53
3311 JG Dordrecht

Tel:
078 677 55 42